Zastupnici smo brendova koji su se u svijetu dokazali kao spoj iznimne kvalitete i originalnog dizajna.

Danski House Doctor jedna je od prvih asocijacija kada su u pitanju interijeri u skandinavskom stilu.

O brendu

Pregledajte House Doctor katalog

SAFAVIEH je američki brend koji preko 30 godina u interijere donosi visoki kvalitet opreme za interijere, zadovoljavajući najraznovrsnije stilove. 

O brendu

Pregledajte Safavieh kataloge

Thai Natura je španjolski brend luksuznog namještaja i opreme za interijere.

O brendu

Pregledajte katalog Thai Natura 

 

 

 

Tvrtka Safavieh u proteklih trideset godina je prevalila dug put od zanatskog porodičnog obrta do visoko tehnološke korporacije koja se bavi veoma sofisticiranim operacijama izrade i distribucije proizvoda.

Izrasla je iz jednog izložbenog prostora na Aveniji Madison u međunarodnu korporaciju koja danas ima dva milijuna četvornih stopa skladišnog prostora, te sopstvene proizvodne pogone na tri kontinenta. Dnevno isporučuje tisuće proizvoda krajnjim korisnicima u svih 50 američkih država, Kanadi, Južnoj Americi, Evropi i Aziji.

Četiri generacije obitelji koja stoji iza naziva Safavieh posvetilo je svoje talente i resurse u obezbjeđenje beskompromisne kvalitete. Njihova misija je voditi u inovacijama, istovremeno čuvajući stogodišnju tradiciju u svim kategorijama: od reprodukcija antičkih predmeta, do najsuvremenijih modnih stilova.

 

HOUSE DOCTOR smatra da svatko zaslužuje zdrav dom, pa pruža dnevnu dozu vitamina koji čine vaš dom uređenijim, inspirativnijim. Dom koji odgovara vašem karakteru.
Njihov stil je provokativan, osoban i neformalan. Vjeruju da različite elemente treba miješati, a ne usklađivati.

House Doctor je porodična tvrtka za unutarnje uređenje sa predstavništvom u Danskoj i mrežom prodaje u cijelom svijetu.

Proizvodi House Doctora dizajnirani su u matičnoj tvrtki i prodaju se putem rastuće mreže distributera u najvećem dijelu Evrope, na Novom Zelandu, u Japanu i drugim zemljama. Za svoju proizvodnju odabiru najbolje dobavljače iz cijelog svijeta, što rezultira neupitnom kontinuitetom kvalitete.

Uskoro moguća i online narudžba! Otkaži