O NAMA

U dugogodišnjoj potrazi za nesvakidašnjim komadima namještaja i dekora, godinama smo redovni kupci na brojnim inozemnim web trgovinama. Došlo je vrijeme da stvari koje volimo okupimo na jednom mjestu.

 

U Miss Home smo ujedinili svoja dosadašnja iskustva online kupovine, oko za odabir kvalitetnih i originalnih komada, i iskustvo sa dobavljačima opreme za uređenje interijera.  Kao kupcima su nam bitni sigurnost i jednostavnost online kupovine, poštivanje dogovorenih rokova isporuke i uvjeta kupnje, realna i jasna prezentacija proizvoda. To želimo pružiti i kupcima Miss Home trgovine.

 

Višegodišnje iskustvo u opremanju interijera i eksterijera različitih namjena nas je naučilo koji proizvođači i brandovi obezbjeđuju uvijek istu visoku kvalitetu svojih proizvoda, uz izuzetan dizajn i realne cijene.

 

Surađujemo samo sa provjerenim dobavljačima iz čijeg asortimana odabiremo artikle koje želimo imati u našoj trgovini.  Oni su stilski potpuno različiti, kako bi smo odgovorili na široku lepezu ukusa kupaca koji opremaju svoje prostore. Ujedinjuju ih kvalitet i svevremenski dizajn.

 

Veliki broj artikala smo prije stavljanja u našu trgovinu osobno vidjeli ili koristili, te možemo sa punom odgovornošću posvjedočiti o opisima koje ćete pronaći u Miss Home trgovini.

Brandovi u našoj ponudi imaju izuzetne recenzije kako od naših korisnika koji su opremali kompletne interijere,  tako i od strane kupaca širom svijeta.  O brendovima možete pročitati na stranicama na kojima ih predstavljamo.

 

Kako bi smo snizili cijene krajnjem korisniku, nemamo prodajni prostor, stoga smo se maksimalno potrudili da prezentacija proizvoda u Miss Home trgovini bude što realnija, sa dosta fotografija i opširnim opisima.

 

Miss Home je dio tvrtke A. M. K. d. o. o. Usluge sa sjedištem u Splitu.

Cilj nam je uljepšati vaše interijere komadima koji će vas kvalitetom služiti dugi niz godina.

Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći upravo ono što nedostaje prostoru u kojem boravite.

Vaš MissHome tim.

Uskoro moguća i online narudžba! Otkaži