Pomoćni stol-Elephant

1,800.00 kn uključen PDV 1,350.00 kn uključen PDV

Clear

Voljen u cijelom Orijentu kao simbol dobre sreće, slon je umjetnički prikazan na ovom krasnom i funkcionalnom keramičkom stoliću koji dolazi u nekoliko boja. Bilo da ga koristite u unutarnjem ili vanjskom prostoru kao pomoćni stolić, tabure ili postolje za biljku, sjaj glazirane keramike doprinijet će šarmu svakog prostora.

 

Dimenzije:

50 X 36 X 42.67 cm

 

Materijal:

Keramika, glazirana

 

Upute za održavanje: Obrišite s vlažnom krpom. Izbjegavajte uporabu kemikalija jer mogu oštetiti površinu. Pogodan za korištenje na otvorenom, izbjegavajte ekstremne temperature i pohranite u zatvoreni prostor tijekom dugog razdoblja lošeg vremena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voljen u cijelom Orijentu kao simbol dobre sreće, slon je umjetnički prikazan na ovom krasnom i funkcionalnom keramičkom stoliću koji dolazi u nekoliko boja. Bilo da ga koristite u unutarnjem ili vanjskom prostoru kao pomoćni stolić, stoličicu ili postolje za biljku, sjaj keramike pečene na visokoj temperaturi doprinijet će šarmu svakog prostora.


 

Dimenzije: 50 X 36 X 42.67 cm

Materijal: Keramika, glazirana

Održavanje: Obrišite s vlažnom krpom. Izbjegavajte uporabu kemikalija jer mogu oštetiti površinu. Pogodan za korištenje na otvorenom, izbjegavajte ekstremne temperature i pohranite u zatvoreni prostor tijekom dugog razdoblja lošeg vremena.

 

boja

srebrna, bijela, t.plava, tirkiz, zlatna

Brend

Boja

Bijela, Crna, Siva/, Plava i Zelena/, Srebrna, Zlatna, Mesing, Bakar/

Materijal

Keramika i Porculan

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Uskoro moguća i online narudžba! Otkaži